Epiphany, el navegador web de la suite GNOME, utilitza el motor de visualització WebKit desenvolupat per Apple per al seu navegador Safari. El paquet pertinent és epiphany-browser.
Konqueror, disponible al paquet konqueror, és el navegador web del KDE (però també pot assumir el paper d'un gestor de fitxers). Utilitza el motor de representació KHTML específic del KDE; KHTML és un motor excel·lent, com ho demostra el fet que el WebKit d'Apple es basa en KHTML. El KDE també té un navegador més nou anomenat Falkon, disponible al paquet falkon. Utilitza el QtWebEngine.
Els usuaris que no estiguin satisfets amb cap dels anteriors poden utilitzar el Firefox. Aquest navegador, disponible al paquet firefox-esr, utilitza el visualitzador Gecko del projecte Mozilla, amb una interfície fina i extensible per sobre.
Finalment, però no menys important, Debian també conté el navegador web Chromium (disponible al paquet chromium). Aquest navegador és desenvolupat per Google i s'ha convertit en el navegador més popular en només uns pocs anys. El seu propòsit clar és fer que els serveis web siguin més atractius, tant optimitzant el navegador per al rendiment com augmentant la seguretat de l'usuari. El codi lliure que potencia Chromium també és utilitzat per la versió propietària anomenada Google Chrome™.