Product SiteDocumentation Site

2. Per a qui és aquest llibre?

Hem intentat fer un llibre útil per a molts tipus de lectors. Primer, els administradors de sistemes (siguin principiants com experimentats) trobaran explicacions sobre la instal·lació i el desplegament en múltiples ordinadors. També es faran una idea de la majoria dels serveis disponibles a Debian, juntament amb les corresponents instruccions de configuració i una descripció de les particularitats de la distribució. Entendre els mecanismes involucrats en el desenvolupament de Debian els permetrà afrontar problemes imprevistos, sabent que sempre podran trobar ajuda en la comunitat.
Usuaris d'altres distribucions Linux, o d'altres variants d'Unix, descobriran les especificitats de Debian, i s'hi adaptaran ràpidament al temps que es beneficien plenament dels avantatges únics de la distribució.
Finalment, aquells lectors que ja tenen coneixements sobre Debian i vulguin aprofundir més sobre la comunitat que hi ha al darrere haurien de veure'n les expectatives complertes. Aquest llibre els hauria d'apropar a unir-se a nosaltres com a contribuïdors.